Languages

Action Learning Day Fair Trade & SDG's

Event

Share this on

Starting
02 October 2019 09:30
Ending
02 October 2019 17:30
Short description

Hoe duurzaam is Fair Trade? Hoe kan Fair Trade de SDG’s, de mensenrechten en de business case versterken? Gratis studiedag met interactieve workshop – woensdag 2 oktober 2019 – Provinciehuis Vlaams-Brabant.

Description

CIFAL Flanders organiseert op woensdag 2 oktober 2019 in Leuven een Action Learning Day over Fair Trade en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Hoe duurzaam is Fair Trade? Hoe kan Fair Trade bijdragen tot het versterken van de SDG’s en de mensenrechten? En wat is de business case van Fair Trade? Hoe kunnen bedrijven, organisaties en overheden met Fair Trade concreet aan de slag? Na inleidende presentaties van (internationale) experts en enkele concrete cases uit de bedrijfs- en overheidswereld wordt tijdens een interactieve workshop de theorie aan de praktijk gekoppeld. De dag wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

In het kader van de Week van de Fair Trade (www.weekvandefairtrade.be), een initiatief van het Belgisch Ontwikkelingsagentschap. In samenwerking met Provincie Vlaams-Brabant, Trade for Development Centre en Fair Trade On Board.

Name of organizer
CIFAL Flanders, Belgisch Ontwikkelingsagentschap, Provincie Vlaams-Brabant, Trade for Development Centre, Fair Trade On Board
Organizer Categories
Partnerschap
Contact Name (visible)
Mathilde Van Caeckenbergh
Location
Provinciehuis Vlaams-Brabant
Provincieplein 1
Leuven 3010
Belgium
Disabled accessible
No

Location Map