Languages

Fietsplannen voor werkgevers

Projet

Share this on

Short description

Het is ons doel om via een werkgeversaanpak zo veel mogelijk werknemers toegang te geven tot een fiets die even aantrekkelijk en goed omkaderd is als een bedrijfswagen. Een aantrekkelijke, goed onderhouden fiets wordt vaker gebruikt en op die manier maakt fietsgebruik meer kans op een fair aandeel in het STOP principe.

Description

Met de nu reeds meer dan 1500 werknemers die naar schatting 30% van hun woon-werk verkeer nu per fiets in plaats van met de auto, vermoeden we dat onze fietsplannen het project zijn met het meeste vermeden autokilometers.
Voor de jaarwisseling zullen we met zekerheid de kaap van 2.000 werknemers overschreden hebben.
BASF, Covestro, Lanxess, Arlanxeo, Exxon Mobil, Gunvor, Port of Antwerp, PSA, CEPA, Molenbergnatie, MSC, Medlog, Med Repair, DP World zijn maar enkele van de havenregiobedrijven die nu reeds inzetten op de fiets via een fietsplan van B2Bike. We blijven vanuit een onze oprechte betrokkenheid met duurzaamheid en gezondheid aan de kar trekken om nog meer bedrijven te overtuigen. Daarbij zoeken we permanent naar een plaats voor sociale tewerkstelling in ons deeltje van de waardeketen.

Name of organizer
B2Bike BVBA
Organizer Categories
Bedrijf
Nom de contact (visible)
Johan De Mulder
Lieu
Conservenweg 3C
Stabroek 2940
Belgium
Disabled accessible
Yes

Location Map