Languages

Meet your supplier - Leuven

Event

Share this on

Starting
26 June 2017 09:00
Ending
26 June 2017 13:00
Omschrijving

MEET YOUR SUPPLIER
Ontmoet 10 duurzame leveranciers uit je buurt

Ben je als bedrijf op zoek naar kwaliteitsvolle en betrouwbare leveranciers voor drukwerk, verpakking, groenwerk, renovatie en klussen, catering, relatiegeschenken, bedrijfsfietsen, HR-ondersteuning, en ga zo maar verder?

Via Meet Your Supplier ontmoet je 10 duurzame leveranciers uit je buurt tijdens individuele gesprekken. Je kiest zelf op voorhand met welke leverancier(s) je in gesprek wil gaan. Gemakkelijk en efficiënt!

De aanwezige leveranciers zijn niet de minste. Duurzaamheid zit in hun DNA, de tewerkstelling van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt dragen ze hoog in het vaandel. Je kent ze misschien als ‘sociale economie bedrijven’. Door producten en diensten van hen af te nemen, kan je als bedrijf op een eenvoudige manier invulling geven aan enkele SDG-doelstellingen.

HOE DAT KOMT?
Vanuit hun eigenheid werken sociale economie bedrijven aan doelstellingen als het bestrijden van armoede, het creëren van kwaliteitsonderwijs en waardig werk, het verminderen van ongelijkheid en het stimuleren van verantwoorde consumptie en productie. Door deze bedrijven als leverancier te selecteren, bezorg je hen een nieuwe opdracht die extra tewerkstellingskansen creëert voor personen met weinig kansen op de reguliere arbeidsmarkt. Bovendien kies je met deze leveranciers voor kwaliteit en duurzaamheid.

WAAROM ZOU IK DIT ALS BEDRIJF DOEN?
Met deze 17 Sustainable Development Goals legt de Verenigde Naties ook een niet te onderschatten rol bij het bedrijfsleven. Ook bedrijven dragen dus een verantwoordelijkheid om de ambitieuze agenda tegen 2030 te behalen.

WAAR EN WANNEER?
Als één van de Belgische woordvoerders van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen is Colruyt Group de gedroomde gastheer om jou in contact te brengen met deze duurzame leveranciers.

Maandag 26 juni 2017
Locatie: Colruyt Group Academy
Interleuvenlaan 17A, 3001 Heverlee (Researchpark Haasrode)

Programma
9 tot 13 uur: jouw gesprekken met leveranciers
11 uur: lezing Wim Verbesselt, coördinator overheidscontacten bij Colruyt Group

VOOR WIE?
Aankopers, bedrijfsleiders, verantwoordelijken corporate social responsibility (CSR), …

BLIJF OP DE HOOGTE
Via de website www.vlaamsbrabant.be/meetyoursupplier

Naam van de organisator
Provincie Vlaams-Brabant
Categorie organisator
Stad, gemeente of provincie
Contactpersoon (openbaar)
Sien Raskin
Plaats
Colruyt Group Academy Heverlee
Interleuvenlaan 17A (Researchpark Haasrode)
Heverlee 3001
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map