Languages

Webinar 'Stedenbouw kan ook zo'

Event

Deel dit met

Starting
22 April 2021 09:30
Ending
22 April 2021 10:00
Korte omschrijving

Op donderdag 22 april geeft architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) een tweede blitzwebinar over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning.

Omschrijving

Hoe zien die stad en dat dorp van 2050 er eigenlijk uit? Zijn er nu al best practices in binnen- en buitenland? En hoe vertaal je alle inzichten en voorbeelden naar hapklare en concrete actiepunten? Tijdens deze tweede blitzlezing gaat Luc Eeckhout dieper in op de recente inzichten over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Hij put daarvoor uit zijn jarenlange ervaring als architect-stedenbouwkundige bij evr-architecten en gastdocent aan de faculteit Architectuur van KU Leuven. Mis dit boeiende webinar niet! Kort, krachtig én inspirerend.

Dit webinar kadert binnen de crowdfundingcampagne die we samen met Bond Beter Leefmilieu, VRP, KU Leuven, Abllo en Samenhuizen lanceerden voor het inspirerende voorbeeldenboek 'Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'. Neem zeker eens een kijkje op onze projectpagina!

Naam van de organisator
VIBE vzw
Categorie organisator
NGO
Contactpersoon (openbaar)
Laurens Marysse
Plaats
2140
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map