Languages

De Europese Duurzame Ontwikkelingsweek 2019 komt er aan: 30 mei tot 5 juni

Share this on

Donderdag 30 mei start de Europese Week voor de Duurzame Ontwikkeling. Dit initiatief zet activiteiten, projecten en evenementen die duurzame ontwikkeling promoten in de kijker op het platform: www.esdw.eu (link is external)

Vorig jaar meer dan 4.000 SDG-projecten in 23 landen

De Europese Week voor de Duurzame Ontwikkeling (in het Engels: The European Sustainable Development Week – ESDW) promoot zoals elk jaar Agenda 2030 en de Sustainable Development Goals. Dit doen ze door zoveel mogelijk SDG initiatieven uit zoveel mogelijk landen te verzamelen op een handig platform. Vorig jaar hebben meer dan 4.000 SDG-projecten zich geregistreerd op het platform.

Valt jouw SDG-initiatief tijdens de Europese Week voor de Duurzame Ontwikkeling?

Ook België engageert zich sterk voor de SDGs. Wanneer je jouw SDG-initiatief dat valt tussen 30 mei en 5 juni, registreert op www.sdgs.be, dan zal deze ook getoond worden op het platform van de Europese Week voor de Duurzame Ontwikkeling.

Registreer jouw initiatief

  • Je kan je SDG-initiatief hier registreren. De registratie verloopt in 4 stappen. Uitleg over de registratieprocedure vind je hier.
  • Ben je benieuwd wat er zich in andere landen afspeelt of wil je meer info over de Europese week voor Duurzame ontwikkeling? Neem dan een kijkje naar het platform www.esdw.eu of deze infoflyers.