Languages

Kom naar het SDG Forum op 19 oktober 2023

Deel dit met

Zet het SDG-Forum in je agenda

19 oktober 2023
Flagey – Brussel

 

Het SDG-forum van vorig jaar liet er geen twijfel over bestaan: we moeten de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) zien als uitgangspunt voor de heropbouw van veerkrachtige economieën en samenlevingen. De huidige geopolitieke crises hebben eens te meer duidelijk gemaakt hoe belangrijk langetermijnoplossingen op basis van de SDG's zijn voor de aanpak van armoede, sociale ongelijkheid, circulaire economie, klimaat en biodiversiteit.

Neem op 19 oktober deel aan het SDG-forum om te bespreken hoe we langetermijnoplossingen sneller kunnen uitrollen zonder iemand achter te laten. Ontmoet andere SDG-professionals uit de overheid, het bedrijfsleven, de academische wereld en het maatschappelijk middenveld. Deel je expertise en wissel best practices en geleerde lessen uit.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Plenaire zittingen met inspirerende keynotes en presentaties
  • 30 workshops rond SDG-gerelateerde thema's
  • Netwerkmomenten waarop SDG-professionals hun ideeën kunnen delen.
  •  

WAAR ONTMOETEN WE ELKAAR?

Het SDG-forum komt samen in Flagey: het kosmopolitische en culturele hoofdkwartier van Brussel. het gerenoveerde 'stoomschip'-gebouw combineert geavanceerde architectuur met de hoogste akoestische en technische normen. Het is dan ook een trekpleister voor culturele, maatschappelijke en technologische innovatie.

 

Zet 19 oktober 2023 in je agenda en hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma en de praktische info.