Languages

SDG Forum 2024: Save-the-date en open-call voor workshops

Deel dit met

Zet het SDG Forum in je agenda

5 en 6 november 2024
Flagey – Brussel

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat het SDG Forum dit jaar uitbreidt naar twee dynamische dagen.

Neem op 5 en 6 november 2024 deel aan het SDG Forum om te bespreken hoe we duurzame langetermijnoplossingen sneller kunnen uitrollen zonder iemand achter te laten. Kom in contact met andere SDG-professionals uit de overheid, het bedrijfsleven, de academische wereld en het maatschappelijk middenveld. Grijp de kans om je expertise te delen, best practices uit te wisselen en waardevolle lessen te leren.

Samen kunnen we een positieve impact maken en bouwen aan een wereld die duurzaam en inclusief is voor iedereen.

 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

  • Plenaire zittingen met inspirerende keynotes en presentaties
  • 40 workshops rond SDG-gerelateerde thema's
  • Netwerkmomenten waarop SDG-professionals hun ideeën kunnen delen

 

WAAR VINDT HET FORUM PLAATS?

Het SDG Forum vindt plaats in Flagey, het bruisende culturele centrum van Brussel.

De innovatieve architectuur en geavanceerde faciliteiten bieden de perfecte achtergrond voor discussies over maatschappelijke vooruitgang en technologische innovatie.

 

OPEN CALL : ORGANISEER EEN WORKSHOP OP HET SDG FORUM

Ben je gepassioneerd door een bepaald aspect van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) en wil je graag je expertise delen?

We nodigen organisaties uit om voorstellen in te dienen voor workshops met betrekking tot de SDGs. Of je nu gespecialiseerd bent in armoedebestrijding, klimaatactie, gendergelijkheid, circulaire economie of een ander SDG-gerelateerd onderwerp, dit is jouw kans om een sessie te leiden en anderen te inspireren om actie te ondernemen.

Indien je een workshop wilt organiseren, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen tegen uiterlijk zaterdag 15 juni 2024 naar de volgende mailadressen: info@sdgs.bejoy.deklerck@fido.fed.be en dieter.vanderbeke@fido.fed.be.

De ingediende workshops worden geëvalueerd door de stuurgroep van het SDG Forum. De geselecteerde organisaties worden ten laatste midden juli gecontacteerd.

Indien je verdere vragen hebt, kan je contact opnemen met Joy De Klerck (joy.deklerck@fido.fed.be).

 

Zet 5 en 6 november 2024 alvast in je agenda en houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van het programma en de praktische info.