Languages

Stel u kandidaat voor de Awards for Best Belgian Sustainability Reports

Deel dit met

Is uw organisatie transparant op het vlak van strategie en ‘non-financial performance’?

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren reikt een Award uit aan organisaties die uitblinken door hun expertise, knowhow en innovatie op het vlak van duurzaamheidsverslaggeving.

Ontdek de verschillende categorieën en stel u kandidaat tot en met 29 juni 2018 door het online deelnameformulier in te vullen met toevoeging van uw rapport. De inschrijvingsvoorwaarden staan in de ‘Code of Participation’ en de 'selectiecriteria'.
 

Voor deze editie besteedt de jury bijzondere aandacht aan de manier waarop organisaties de SDGs integreren in hun strategie.

Op 27 november 2018 worden de winnaars van de Awards 2018 bekengemaakt tijdens een networking event te Brussel (in het KBC-hoofdkwartier) in aanwezigheid van meer dan 250 CEO's, CFO's, CSR managers, communicatieverantwoordelijken van verschillende KMO’s, grote bedrijven, NGO’s, federaties, FOD, scholen, etc.

Dit jaar zal het publiek tijdens de ceremonie zelf kunnen stemmen voor het rapport met "Beste Impact"  en dit voor beide deelnemende categorieën.

Stel u kandidaat.