Languages

Subsidieoproep: Wordt jouw organisatie de nieuwe SDG VOICE 2018?

Deel dit met

De minister voor Duurzame Ontwikkeling, Marie Christine Marghem, en het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling (FIDO) lanceren een nieuwe subsidieoproep : ‘Wordt jouw bedrijf of organisatie de nieuwe SDG VOICE in 2018?’

De minister voor Duurzame Ontwikkeling en het FIDO zijn op zoek naar zes nieuwe SDG-ambassadeurs voor 2018. De minister voorziet een budget van 150.000 euro om de zes ambassadeurs te ondersteunen. De oproep richt zich zowel tot bedrijven als andere organisaties en heeft als doel de SDGs beter kenbaar te maken bij het brede publiek.

Kent jouw bedrijf of organisatie de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) van binnen en buiten? Is jouw organisatie bovendien een creatieve initiatiefnemer die de SDGs ‘in the picture’ wil zetten? En kan je daarbij anderen aanzetten om deel te nemen?

Ben je geïnteresseerd? Vul dan dit aanvraagformulier in. Meer uitleg over de aanvraagprocedure vind je hierDe projectoproep loopt tot donderdag 26 oktober (12u). 

Inspiratie nodig tijdens het invullen? Bekijk het filmpje van Stad Gent, één van onze SDG Voices 2017!