Languages

SDG Forum 2020

Deel dit met

 

VAN IEDEREEN. VOOR IEDEREEN. DOOR IEDEREEN

Na succesvolle eerdere edities, kon een derde SDG-Forum niet uitblijven.

VAN 28 TOT 29 OKTOBER 2020

Het SDG Forum brengt de duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van, voor en door iedereen. Als eerste multi-stakefoldersforum over de SDG’s in de Benelux betrekt het SDG Forum zoveel mogelijk sectoren en biedt het een breed scala aan workshops, plenaire sessies en paneldebatten aan.

Het SDG Forum wordt georganiseerd foor 18 partnerorganisaties die komen uit alle hoeken van de duurzame ontwikkelingssector. Samen willen we unusual suspects met elkaar in contact brengen. Het SDG Forum geeft beleidsmakers, bedrijven, NGO’s en academici de kans elkaar te ontmoeten en SDG-ideeën en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

HET SDG FORUM, VOLLEDIG DIGITAAL

Omdat COVID-19 ons verhindert elkaar op een veilige manier in persoon te ontmoeten, ging het SDG forum in 2020 volledig digitaal. Humanitaire crisissen zijn aangelegenheden voor ingrijpende structurele veranderingen. De COVID-19 pandemie en de nasleep ervan versterkt de noodzaak aan langetermijnoplossingen voor een veerkrachtige samenleving en economie die voor iedereen werkt. Daarom is het SDG Forum ervan overtuigd dat we discussies en netwerking rond duurzame ontwikkeling niet on hold mogen zetten. Met het digitale conferentieplatform Hopin bracht het SDG Forum u in 2020 workshops en plenaire sessies met live polling, Q&A’s en netwerkmogelijkheden.