Languages

Kunsten- en zuidergektemarkt

Event

Deel dit met

Starting
25 August 2019 14:00
Ending
25 August 2019 18:00
Korte omschrijving

Op 25 augustus 2019 sluiten we de Zuidergekte feestelijk af met de Kunsten- en Zuidergektemarkt. Tussen 14u en 18u kan u op de markt van Geel genieten van heerlijke zuiderse sferen, optredens, kleurrijke standen, geëngageerde wereldburgers, kunst, een fair trade terras, animatie, enz.

Omschrijving

Vijf maanden lang namen Gelenaars deel aan allerhande activiteiten die met wereldburgerschap te maken hebben. De Zuidergekte Markt is het perfecte moment om mee te genieten van de resultaten van al die activiteiten.

De laatste markt van de zomer staat garant voor een zonnig, warm en ontspannen kuieren terwijl je kennis maakt met Geelse wereldburgers.

Er zijn allerlei optredens van de Palestijnse dansgroep Elkoefieh Dabke, Afrazeuri, Njango Kiungo, Ochiqueen, Kunda buffi, ... Dansen kan op de zuidersetonen verschillende DJ's die samen met Geelse 't Origineel muziek uit alle uithoeken van de wereld zullen spelen.

Eten is verkrijgbaar bij de verschillende foodstrucks. Dit kan je opeten op ons gezellig SDG-terras.

Bovendien zal er allerlei animatie voor jong- en oud zijn.
Tijdens dit evenement zal je alles ontdekken over de SDG's in een sdg-computers spel, een sdg-terras, allerlei standjes en heuse performance in van rooftoptiger in samenwerking met 11.11.11.

Naam van de organisator
Zuidergekte - dienst gelijke kansen
Categorie organisator
Stad, gemeente of provincie
Contactpersoon (openbaar)
Miek Bens
Plaats
Geel
Markt
Geel 2440
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map