Languages

Herbeleef het SDG-Forum 2023!

Deel dit met

Op 19 oktober kwamen bijna 700 mensen samen om te genieten van een inspirerende dag over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Presentaties en foto’s zijn nu online beschikbaar!

Het SDG-Forum is een niet te missen evenement geworden voor iedereen die betrokken is bij de heropbouw van onze samenlevingen en economieën. Net als in voorgaande jaren maakte het SDG-Forum 2023 zijn belofte waar en was het een groot succes.

Deelnemers kregen de kans om deel te nemen aan 30 meertalige workshops over een breed scala aan SDG-gerelateerde onderwerpen. Ze konden ook inspiratie halen uit toespraken en presentaties van vooraanstaande personen uit de duurzaamheidssector. Bovenal konden ze gebruik maken van de vele ontmoetings- en uitwisselingsruimtes om hun ideeën en ervaringen te delen met andere SDG-professionals of gewoon met bezorgde burgers.
 

Kon je er niet bij zijn? Was je er wel maar wil je sommige presentaties nog eens bekijken of herbeleven?

Ga dan naar de website van het SDG-Forum en klik op de workshop of plenaire sessie van je keuze.

>> Bekijk de presentaties

Wil je liever het evenement in beelden herbeleven?

>> Bekijk de foto's

Ontdek ook het SDG-Forum door de ogen van 2 GoodPlanet Belgium Young reporters, Alphonse en Chiara, die de dag documenteerden in woorden en beelden. Herontdek het SDG Forum 2023 door hun ogen.

>> Het SDG-forum 2023 gezien door 2 GoodPlanet Belgium Young reporters for the environment