Languages

"Hoe de prioriteiten van uw organisatie afstemmen op de SDGs?" - Projectoproep 2018

Deel dit met

Organisaties worden steeds meer op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en hun bijdrage aan de SDGs aangesproken. Voor veel organisaties, en vooral voor kmo’s, ngo’s, steden en gemeenten, is het geen evidente opgave om dit in kaart te brengen. Ze hebben vaak niet de juiste middelen of expertise om hun duurzaamheidsstrategie bij te sturen en efficiënt te koppelen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen of SDGs.

Om organisaties te helpen duurzame veranderingen te realiseren in lijn met de SDGs  voorziet de minister van Duurzame Ontwikkeling, Marie Christine Marghem, een financiële ondersteuning voor externe begeleiding aan de hand van een nieuwe projectoproep.

  • Wilt u de SDGs mee op te nemen in uw strategie?
  • Wilt u graag externe begeleiding om uw duurzaamheidsstrategie in kaart te brengen en aan de SDGs te koppelen zonder de visie van uw stakeholders uit het oog te verliezen?

Dan zal deze projectoproep u vast interesseren! Lees dit document voor meer informatie over alle praktische details en de voorwaarden voor deelname.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Vul dan het subsidieaanvraagformulier in. De projectoproep eindigt op 7 september 2018 (om 12 uur ‘s middags).