Languages

Mumbai Mystery

Projet

Partager ceci sur

Starting
01 September 2022 09:00
Ending
01 September 2023 09:00
Short description

Studio Globo is een educatieve ngo voor mondiale solidariteit en presenteer de mystery game 'Mumbai Mystery'. Stap in Roeselare op het vliegtuig richting Mumbai, duik in de rol van inspecteur en ontrafel het mysterie. Kraak de verschillende codes en los samen met een groep collega's, vrienden, kennissen het mysterie op in een uniek en realistisch decor. Leer zo bij over de SDG's.

Description

Stap in Roeselare op het vliegtuig richting Mumbai, duik in de rol van inspecteur en ontrafel het mysterie. Kraak de verschillende codes en los samen met een groep collega's, vrienden, kennissen het mysterie op in een uniek en realistisch decor.

Studio Globo lanceert ‘Mumbai Mystery’, een mystery game in het inleefatelier India met een knipoog naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Zo laten ze volwassenen op een speelse manier mee kennismaken.

In het eerste deel krijgen de deelnemers een uur de tijd om het mysterie op te lossen. In het tweede deel worden ze warm gemaakt om te werken aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Die worden immers gekoppeld aan het mysterie.

Ideaal voor een teambuilding met je bedrijf, vereniging, een familie-uitstap of een dagje weg met de vrienden.

Name of organizer
Studio Globo
Organizer Categories
ONG
Nom du contact (visible)
Studio Globo Roeselare
Lieu
Studio Globo Roeselare
Hugo Verrieststraat 22
Roeselare 8800
Belgium
Disabled accessible
No

Location Map